Monday 28 February 2011

Leopard print coat

V sobotu bylo krasne pocasi, tak jsme toho se  Simone vyuzily a vyrazily do Pruhonickeho parku. A tady mate novy outfitovy post.







coat - Topshop, boots, pants, jumper - Zara, bag - Diesel, bolero - Atmosphere, scarf - vintage, leather gloves - Asos, sunglasses - Ray-Ban




Krasne a uspesne pondeli! :)

5 comments:

  1. No ten Tvůj kabát je nejlepší, hned bych se s ním pomazlila :-)

    ReplyDelete
  2. Dostala jsem se na Tvůj blog přes odkaz Simči a jsem ráda! :-) Jste si v něčem dost podobné, bych řekla:-) Musel to být hezký den, moc pěkné fotky! Tvůj kabátek bych brala hned, je úžasný! Sluší, sluší, sluší! :-)

    ReplyDelete
  3. Holky, je uzasnej, neumite si presdtavit tu radost, kdyz se tam jdete podivat na slevy a on tam je jedinej, navic v moji velikosti a za pulku. Chodila jsem se na nej divat uz kdyz jim prisel, ale bylo mi lito dat za nej plnou cenu. A pri placeni ke mne pribehla pani, ze prej kde jsem ho vzala, ze ho musi mit a kdyz jsem ji rekla, ze je posledni, tak jste mely videt to obrovsky zklamani.. Proste klika :)

    Ladylui, dekuju moc! Bylo nadherne a je fajn vypadnout za Prahu. Ze jsme si podobny, si mysli vic lidi, a nejen v Cechach, Simca muze potvrdit.. :))

    ReplyDelete
  4. Vy jste fakt jak dvojčata se Simon :)
    Ten kabát je bezva bezva nádhernej!! :)

    ReplyDelete
  5. No třeba v Londýně si o nás myslí, že jsme dvojčata :-D

    ReplyDelete