Saturday 2 April 2011

Pomoc, neco se se mnou deje!

Vstavam, nasnidam se, udelam beznou ranni hygienu. Mam vubec chut si davat neco na oblicej? Ok, rozhoduju se pro nejrychlejsi verzi, coz pro me znamena kompaktni pudr a rasenka, vlasy stahuju do uzlu. Koukam na nehty, super, lak jeste po trech dnech drzi, hura, nemusim se s tim otravovat! Venku je nadherne jako uz nekolikaty den, takze program je jasny, opet dlouha prochazka. Bydlim v Praze, kousek od Flory, takze dojdu pesky do centra, tam se podivam klasicky do Zary, Manga, H&M a Topshopu a pak sednu na MHD, pokud uz budu lina jit pesky i nazpatek do kopce. Neshanim nic konkretniho, jen tak, aby mi nahodu neunikl nejaky super uzasny kousek. Uz ted jsem na pochybach, jestli se mi ale nejaky chce vubec objevovat.

No nic, jdu se oblikat. Boze, to je ale otrava! Abych nemusela zbytecne nic vymyslet, oblekam oblibeny outfit (dziny, triko, lehky kabatek, baleriny), je to jistota, ze jsem sik, i kdyz uz je to ohrany. Uprimne, vubec by mi nevadilo vyjit v teplakach a ksiltovce (aspon bych nemusela resit ani to svazovani vlasu)... Kabelku beru tu, co jsem mela v poslednich dnech, prestoze si uvedomuju, ze mam jinou, ktera by se vic hodila, ale prendavat vsechny ty veci z te puvodni? Ne, ani nahodou!

Vyrazim ven. Je prekrasne, teplo, stromy se zacinaji zelenat, a uz je jen par dni do doby, kdy ovocne stromy pokvetou. Tohle obdobi miluju, i kdyz me kvuli tomu pali oci a malinko tece z nosu. Cesta ubiha fajn, Vinohradska ulice je jako obvykle plna lidi a prestoze bych si driv hodne vsimala, zda potkavam alespon nejake stylove lidi, jedine, co dokazu vnimat, je to, jak nekteri v 18 stupnich ve stinu nosi vlnene cepice, teple kabaty a kozacky a jini naopak chodi v kratkych rukavech. Zadny postreh ohledne zkombinovani stylu, barev, sladenosti, vubec, nezajem!

Prichazim na Prikopy a drzim se vpravo, jelikoz moje prvni obvykla zastavka je Mango. Jsem uz temer u vchodu, ale najednou menim smer spise do stredu ulice a obchod mijim. Stejne tam nebudou mit nic zajimaveho! Kousicek prede mnou je Zara, tam vzdycky neco objevim! Jenze si vsimnu lidi, kteri odchazeji naproti z McDonald's s tocenou zmrzlinou. Mam na ni hroznou chut. Jdu si pro ni. Je mi trapne s ni jit do obchodu (uz tak mam vzdycky pocit, ze ten pan, co sedi u vchodu a ma to tam hlidat, na me vzdycky rovnou kouka jako na zlodejku a co teprve, kdyby mi zavidel tu zmrzku!), pockam tedy pred, nez ji dojim. Ubehne par sekund a ja si uvedomuju, ze me to stani pred obchodem otravuje, navic asi prekazim prochazejicim lidem. Kaslu na to, nez dojdu do H&M, bude uz slizana a tam stejne maji nejlepsi doplnky. Uz vidim vylohu, fajn veci, rikam si. Pak me ale napada, ze precejen jeste lepsi budou mit v Topshopu. Mijim tedy i H&M a vyrazim do Palladia. Rikam si, proc je to sakra takhle za rohem, normalne bych jinak prosla Hybernskou ulici a pokracovala smerem k Hlavaku, a tam mozna sedla na tram domu. Jo, je to zbytecna zachazka!

Pokracuju tedy tudy, dojdu jeste na zacatek Zizkova a tam uz nasedam na prave prijizdejici tramvaj. Mam hlad, co ted? Premyslim, jestli mam doma jeste neco k jidlu. Temer nic, coz znamena, ze bych mela dojit nakoupit. Hm, je pet odpoledne, navic patek, to budou zase sileny fronty u kas. Ne ne, v mrazaku se jeste neco najde...


A ted se vas ptam, je to uz na Bohnice nebo me to prejde? Tohle prece nejsem ja?! Neprohlizim ani jeden blog, nezajimaji me zadne modni casopisy ani udalosti. Kdyby to slo a neco rostlo, chodim kazdy den do lesa na houby, hlavne si uzit tohle prekrasne obdobi.

Doufam, ze jsem vas moc nenudila! :D Jen jsem chtela objasnit, proc na svuj blog v poslednich dnech kaslu a neprispivam. Rikam si, ze clovek by se nemel do niceho nutit a az se vrati zase moje stare (lepsi?) ja, slibuju, ze tu bude i neco jineho, nez muj dnesni "vylev"... :)))

PS: jak to mate vy, mate taky nekdy podobnou "krizi"? :) A jen tak mimochodem, tady je fotka s dukazem, ze aspon ty nehty nezanedbavam! :P



nail polish - Flormar


M.

16 comments:

  1. :))taky nekdy na blog a oblikani nemam naladu,tak je to nejspis normalni!:)

    ReplyDelete
  2. oooo niekedy sami tiež nechce :D

    ReplyDelete
  3. Marti fakt jsi mě pobavila, přesně jak jsme se včera u oběda bavily :-DDDD Ale neboj, přejde Tě to, v nejhorším až začnou letní slevy a do tý doby aspoň nic neutratíš a budeš pak moci vykoupit všechny obchody :-D

    ReplyDelete
  4. Holky, to jsem rada, ze nejsem blazen! :D
    Simonko, asi tak nejak to vidim i ja... :)))

    ReplyDelete
  5. Marti, rozhodně jsi nenudila. :) Já jsem si tě moc ráda přečetla a naopak mě tenhle článek velmi bavil. :o) Jinak tě můžu ujistit, že v tom nejsi sama. :) Taky mám občas tyhle pocity, ale vždycky si řeknu, že to určitě přejde, tak jako minule. :)) Pokoj v Bohnicích určo nebude třeba. ;)

    ReplyDelete
  6. jéje a teď vidím i nehtíky. :) Máš je krásně nalakované. Tyhle pozitivní barvy mám na nehtech nejraději. :)

    ReplyDelete
  7. Veru, dekujuuu, jeste jsem to trochu upgradovala.. :))) Taky mam tyhle barvicky nejradeji! Vazne jsem rada, ze to mate taky nekdy stejne, ze nejsem sama takova lemra! :D Nevis nahodou o nejaky znacce (nebo i vy ostatni), krome tech nejdrazsich, jako je treba OPI, ktera by mela nejakej lak v barve mandarinek? Tenhle je sice do oranz, ale porad spis cervenej a jinde vidim zase jen takovy divne, az vulgarne oranzovy... Predem dekuju za napady!

    ReplyDelete
  8. Marti, tak s oranžovou nepomůžu. :( Já miluju hlavně červené laky a pak různé odstíny růžovek a fialek. :) Taky se přiznám, že nakupuju spíš ty dražší značky, tak nemám moc přehled. :( Snad bude mít někdo nějaký fajn tip. :o)

    ReplyDelete
  9. :) Dik i tak, chtela bych se vyhnout tem drazsim, vim, ze OPI ma krasnej oranzovej. Tim, ze je casto menim, a mam jich spoustu, tak je nestiham spotrebovavat a brzy vyschnou. Ale kdyz neobjevim nic jinyho, pujdu pro nej :)

    ReplyDelete
  10. krizi nemam (bohuzel vzdycky do nejakeho obchodu vejdu a nakoupim), ale evidentne bydlime nekde kousek od sebe :D

    ReplyDelete
  11. Haha, taky mě chytají takové nálady :D Ale víš, co? Aspoň ušetříš :D Ale je to na prd, takže přeju, aby jsi se z té nálady brzo dostala... a hlavně zase něco zajímavého napsala a nafotila :)

    ReplyDelete
  12. Zrovna jsem si rikala, ze bych rada mela obcas tohle obdobi, aspon bych usetrila ;-)

    ReplyDelete
  13. barvicka je prekrasna!!! super stylova :)

    ReplyDelete
  14. Jane, diky, je to na prd, ale nevesim se... :)))
    Katie, taky vinohradska, jo? :)
    Mora e Blonda, sice bys usetrila, ale zase neni nad tu radost, kdyz ulovis neco opravdu vyjimecnyho! :)
    Julie, dekuju, jsi moc mila! :)

    diky moc vam vsem za komenty! :)

    ReplyDelete
  15. cha! tak tohle je přesný příklad nákupní deprese. Mívám to často, na bohnice to ještě neni, obvykle to trvá jen pár dní, pak přijde výplata a všechno je zase při starym.:)

    ReplyDelete
  16. Lucko, hihi jsem rada, ze to nemivam sama.. vetsinou to prijde s peknym pocasim a odejde, kdyz je skarede nebo pri jinych nez ceskych nakupnich moznostech.. :)) mimochodem, mas super blog a vkus, libi se mi, jak veci kombinujes a ze mas rada barvy.. ja na svuj blog dost prdim, ale zato rada prohlizim ty ostatni a jsem rada, ze diky Simce jsem ho objevila! :)

    ReplyDelete