Friday 11 March 2011

Bob haircut is back!




Celebrity na pocatku jara rapidne zkracuji vlasy. Po obrovske manii pred par lety, kdy temer kazdy chtel strih Victorie Beckham, je mikado pro jaro/leto 2011 opet velkym trendem. Je vice uvolnene, hrave, svezi. Musim rict, ze si take pohravam s myslenkou do toho jit, mam rada zmeny a tahle by byla opravdu vyrazna. :) Jak se vam tento trend zamlouva? :)






Uzijte si vikend! :)

9 comments:

  1. Já miluji změny. Účesy měnim jak ponožky. Ale mikáda jsem si užila dost (taky jsem byla jedna z těch co chtěla mít Victoriin účes před 3 lety), takže už rok si nechávám z mikáda růst vlasy zas dlouhý, plus si teď pomáhám clip in a chci dlouhýýý, ale musím říct, že mikáda se mi líbí, hlavně Scarlett to neskutečně sekne :)

    ReplyDelete
  2. Scarlett sekne temer vse :), ale mas pravdu, tohle delsi mikado ji vazne vyjimecne slusi, mit tak jeji genetickou vybavu!!! :)) Taky jsem mivala "Beckhamku" a taky jsem pak "dorustala", az jsem sla do prodlouzeni, ale dost me to laka to zase shodit. Jeste to promyslim, zase dlouhy vlasy jsou dlouhy vlasy. :)) Moc se mi libi tvoje barva a moc ti slusi. Clipiny jsem taky kdysi prilezitostne nosila, jsou fajn, ale byla jsem z nich casem nervozni, porad jsem se bala, ze to nekde kouka. Ale jako obcasna zmena jsou super.

    ReplyDelete
  3. Scarlett je úžasná a Marti já být Tebou, tak do toho jdu. Když jsme se před pár lety poznaly, tak jsi měla kratší vlasy, než máš teď a moc Ti to slušelo...

    ReplyDelete
  4. Mně se to taky líbí! :-) Sama bych sice do hodně krátkého nešla, ale sestřih lehce nad ramena nebo na ně na jaro plánuju také:-)

    ReplyDelete
  5. Simco, dekuju, budu premyslet! :) Tobe taky to mikado tehdy moc sluselo!

    Ladylui, taky nejsem priznivce hodne kratkych sestrihu, nejkratsi vlasy, co jsem mela, koncily zaroven s bradou. Tak at se to kadernici povede a jsi spokojena! :)

    ReplyDelete
  6. mne sa to na jennifer vobec nepaci na ostatnych ano ale podla mna dlhe vlasky su dlhe:)

    ReplyDelete
  7. tahle jeji fotka neni moc povedena, na jinych ji to slusi vic... ale mas pravdu, dlouhy jsou dlouhy, jen kdyby ty vlasy tak dlouho nedorustaly, aby se mohly casteji menit. :))

    ReplyDelete