Tuesday 22 March 2011

New year's eve party!

Vcera jsem byla s kamaradem Sashou na Zofine na oslave prichodu noveho roku! V Afghanistanu totiz novy rok zacina az prvnim jarnim dnem... :) Vyfotila jsem vam hudebniky, kteri pochazeji z teto zeme, velmi milou pani, ktera pro tuto prilezitost oblekla saty Blanky Matragi, a take muj outfit.


skirt - Cameieu, jacket - Vero moda, shirt - Mango, boots - Zara


Uzijte si slunickove utery! :)

Wednesday 16 March 2011

Obsession

Vcera vecer jsem byla se Simonkou na prezentaci modnich znacek v butiku Obsession, ktery nabizi znacky jako Stella McCartney, Oscar de la Renta, Jil Sander... Predvadene modely mely vetsinou strizlive strihy a barvy a byly velmi elegantni, obleceni doplnily prekrasne boty a kabelky. Vecer se velmi vydaril, potkala jsem spoustu milych blogerek, ochutnala ruzne delikatesy, k dispozici byla take oblibena cokoladova fontana... :) Tentokrat jsem fotkami nesetrila, myslim, ze je z nich patrna prijemna almosfera celeho vecera.


dress, boots - Mango, handbag - Asos


Krasnou stredu! :)

Tuesday 15 March 2011

NEW IN: Cameieu leather skirt and T-shirt

Vubec by me nenapadlo, ze bych jeste neco tak uzasneho, jako je tahle klasicka pasova kozena sukne ke kolenum, objevila ve slevach stare kolekce, ale minuly tyden se tak stalo a cena 599 Kc! A dnes jsem se nechala nalakat pravidelnymi "deseti dny Cameieu", ktere uz na vyloze slibovaly az 50% slevy na novou kolekci a objevila tam tohle uzasne triko a la Lanvin for H&M s onou 50% slevou, takze me stalo pouhych 224 Kc. Libilo se mi tam ale mnohem vic kousku a slevy jsou na velkou cast nove kolekce, takze urcite doporucuju omrknout!


leather skirt, T-shirt - Cameieu


PS: Co s vami dela to uzasne teplo venku? Ja jsem konecne zase poradne nabita energii (a mohu tedy postovat i v pul treti v noci!) :)

Sunday 13 March 2011

My best loved handbag and what I usually have in

Nechala jsem se inspirovat nekterymi blogerkami, a proto bych vam taky rada predstavila moji nejoblibenejsi a nejcasteji nosenou kabelku a veci, ktere bezne nosim uvnitr. Drive jsem toho nosivala mnohem vic, az posledni roky se to snazim co nejvic redukovat, precejen bud brzy zacne bolet ruka nebo rameno.

Takze dneska se tam naslo:

penezenka Chanel, slunecni bryle Ray-Ban, rtenka a tvarenka Chanel, balzam na rty DDF, krem na ruce Dove, parfem Chloe, zrcatko Marc Jacobs, vlhcene ubrousky na ruce, kapesnicky, gumicky na vlasy, zvykacky, kapesni hreben a klice

Tuhle kabelku Prada mam uz nekolik let a opravdu ji miluju. Ma tu nejlepsi peci, kazdou chvili ji natiram kremem a impregnaci v jednom, aby porad vypadala jako nova. :) DIY privesek v podobe kozesiny jsem dostala zdarma k nakupu v parizskem secondhandu, je to cast kozesinoveho salu, ktery se poskodil. Doma jsem nasla karabinku, kterou jsem prisila ke kuzi a obalila poradnou vrstvou sekundoveho lepidla.




Doufam, ze jste si naplno uzili vikend! :)

Friday 11 March 2011

Bob haircut is back!




Celebrity na pocatku jara rapidne zkracuji vlasy. Po obrovske manii pred par lety, kdy temer kazdy chtel strih Victorie Beckham, je mikado pro jaro/leto 2011 opet velkym trendem. Je vice uvolnene, hrave, svezi. Musim rict, ze si take pohravam s myslenkou do toho jit, mam rada zmeny a tahle by byla opravdu vyrazna. :) Jak se vam tento trend zamlouva? :)






Uzijte si vikend! :)

Thursday 10 March 2011

Lipstick love

Miluju rtenky! Jeste pred par lety jsem si temer nedokazala predstavit, ze bych pouzila rtenku, jednoznacne vedly lesky, ale cim jsem starsi, tim vic je uprednostnuju, a vybiram predevsim ty vyrazne, ktere poutaji nejvetsi pozornost. A moje sbirka se nebezpecne rozsiruje... :)




A jak to mate vy, rtenka nebo lesk? :)

Khaki and grey

V pondeli jsem vyrazila na nakupy a v Zare jeste objevila 2 super tricka ve slevach za 159 Kc (musela jsem se prohrabat obrovskou kopici, ale stalo to za to), tak jsem vam je vyfotila a k tomu jeste outfit ve stylu "sede mysky". Mam moc rada khaki odstiny v kombinaci se sedou, predevsim v zime a tohle byla doufam! jedna z poslednich moznosti, jak je jeste provetrat. Ale jaro uz je ve vzduchu, takze se nemuzu dockat, az vyrazim v ostrejsich barvickach! :)


jacket - 3SUISSES, sweater, scarf - Cameieu, jeans - Diesel, shoes - Zara

Uzivejte jaro! :)